top of page

UNESCOSOST i ODACC Internacional: una aliança per a la capacitació ambiental virtual

Amb l'assistència de 9 mil persones a la plataforma virtual de l'organització Odacc, es va a realitzar la ponència a càrrec de Jordi Morató, director de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC, que va tenir com a tema l'ús Sostenible dels recursos naturals i el canvi climàtic.


Barcelona, 7 de setembre de 2020


"Destaco la participació que registra aquesta formació en plataformes virtuals, que a la data deixa com a resultat 14 mil inscrits de 26 països. Sabem que és un primer pas de formació relacionat amb temes de sostenibilitat. Espais que UNESCOSOST colidera amb organitzacions que tambien exerceixen en temes ambientals prioritaris", assenyala Jordi Morato.


La participació de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat es dóna gràcies a la seva experiència en el disseny i aplicació de projectes pilot a partir dels seus sis camps de recerca. Un treball que es troba principalment a Colòmbia, Mèxic i el Perú. A més, la Càtedra compta amb una xarxa global de 16 oficines conjuntes en les quals codisenya plans i projectes al voltant del Patrimoni Cultural Immaterial, la planificació estratègica urbana, les tecnologies apropiades, la bioingeniería i l'economia circular, entre d'altres.


D'altra banda, l'Organització per al Desenvolupament Ambiental i Canvi Climàtic -ODACC-, és una organització internacional amb objectius de treball al voltant del desenvolupament de projectes d'índole agrícola, social i ambiental. Amb seu al Perú, ODACC desenvolupa diverses trobades virtuals en compliment de la missió de la seva organització.


Per a consultar la ponència de Jordi Morató, és necessari ingressar al següent enllaç


6 views0 comments
bottom of page