top of page

Taller On-line Accelerant la Transició a les Zones Urbanes



L'11 de maig del 2023 de les 11.00 a les 12.30 h, la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC, l'Associació per a la Sostenibilitat i el Progrés de les Societats (ASYPS), i la Xarxa Reciclar Ciutat (RECNET), us conviden via videoconferència per la plataforma Zoom, al Taller Accelerant la Transició a les Zones Urbanes, emmarcat al 4t Informe sobre la Situació i Evolució de l'Economia Circular a Espanya de la Fundació COTEC.



Tenint en compte el dinamisme dels avenços produïts en Economia Circular a tot el món, i per poder millorar en l'anàlisi de les principals barreres, facilitadors, capacitats i competències, dels municipis, es planteja realitzar el Taller destinat a capitals de Província i municipis interessats amb l'objectiu d'analitzar amb experts nacionals i internacionals i representants d'empreses, els principals actors clau per facilitar la transició.


Per això, es convida a participar els tècnics d'Administracions Públiques, però també grups d'Universitats que estiguin treballant en la temàtica.


El taller on-line es realitzarà a partir de la infraestructura de videoconferència i e-learning aportada per la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC, l'Associació per a la Sostenibilitat i el Progrés de les Societats (ASYPS), i la Xarxa Reciclar Ciutat (RECNET), per poder obtenir el màxim d'informació amb una dedicació horària adequada, que la pugui assumir la majoria de participants.


El format inclourà dues taules rodones, a) Barreres a la transició, b) Condicions facilitadores per a la transició per a tots els participants i convidats, amb un total de 85 min. de durada. Consisteix a entaular un diàleg amb experts nacionals i internacionals i stakeholders, per aprofundir l'anàlisi de les barreres principals i de les condicions facilitadores per a la transició a les Zones Urbanes.


El Taller s'estructurarà d'acord les 5 fases següents:

Etapa

Metodología Participativa

Invitados

Fase 1

20 min

Mesa redonda sobre barreras a la transición,

Moderador: Luis Jiménez, ASYPS

Jordi Morató, CATUNESCO UPC

Carlos Martí, ICS Comunicación

Luis Jiménez, ASYPS

Fase 2

15 min

Dinámica participativa, contestando una batería de preguntas sobre barreras a la transición (10 min) utilizando la aplicación Mentimeter.

Fase grupal

Fase 3

20 min

Mesa redonda sobre facilitadores a la transición, Moderador: Jordi Morató, CATUNESCO

José Luis de la Cruz, ASYPS

Fase 4

15 min

Dinámica participativa, contestando una batería de preguntas sobre condiciones facilitadoras a la transición (10 min) utilizando la aplicación Mentimeter.

Fase grupal

Fase 5

15 min

Discusión sobre las principales conclusiones, mediante la participación de los asistentes (votando con Mentimeter)


La inscripció és gratuïta i es pot accedir mitjançant el següent formulari:


Dubtes o comentaris, contactar amb:


Brent Villanueva

Tel. 937 39 86 69







8 views0 comments
bottom of page