top of page

Solucions incrementals i radicals per a infraestructures crítiques.

El tercer seminari web "Solucions incrementals i radicals per a infraestructures crítiques" dins de la sèrie de seminaris web "Resiliència urbana: enfront de la crisi mundial en el moment de la pandèmia", que també serveix per al curs de desenvolupament de capacitats BLOXHUB Summer School on Urban Resilience 2020 tindrà lloc el proper 4 de juny. Està organitzat com una activitat de l'Acadèmia Internacional de Resiliència Urbana coordinada per la Universitat del Sud de Dinamarca (SDU), en col·laboració amb: BLOXHUB, la Universitat d'Aalborg, ONU-Hàbitat, ICLEI, UNESCO - IHP, Càtedra UNESCO de Sostenibilitat a la UPC, UNDRR, ICCCAD, WWF, GERICS, CTC-N, IUAV, TU Delft, NURI, Polito - R3C, RECNET, ADPC, ARUP, Adapt-Xile, ICL.



4 June, 9:30-11:30 CET

WEBINAR SERIES: https://lnkd.in/gunbwEm

WEBINAR SERIES Recordings: https://lnkd.in/g8ZacWV


Donar solucions d'infraestructura adequades implica una comprensió de les necessitats urbanes d'avui i predir què podria ser necessari i amb què podríem enfrontar-nos en el futur. La definició de "adequat" s'ha de basar en una apreciació clara de la magnitud de les pertorbacions futures que s'han de tenir en compte, el nivell d'estàndards que construïm i els factors ambientals, socials i econòmics que incloem.


En aquest seminari web es debatrà sobre els beneficis dels estàndards d'infraestructura resilients, les oportunitats que ofereixen les alternatives radicals d'infraestructura, com les solucions basades en la naturalesa (NBS), i la necessitat de tornar a avaluar el paper de la infraestructura crítica i la interdependència entre els sectors d'infraestructura, per preparar i respondre ràpid en moments de crisi.


Panelistes:


Simone Sandholz

Associate Academic Officer, United Nations University - Institute for Environment and Human Security (UNU-EHS)


Jordi Morató

Membre Fundador de RECNET.

Coordinador de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)


Louis Downing

CEO, Global Infrastructure Basel (GIB) Foundation



Moderador:


Monica Pandele, MBA, MPA

Sustainability consultant

Presidi Graduate School


7 views0 comments
bottom of page