top of page

RESURBE program al LAC Climate Week

La Càtedra UNESCO de Sostenibilitat (Oficina Conjunta UNESCOSOST a la Universidade Federal da Bahia) presentarà el Programa Internacional RESURBE sobre Resiliència Urbana i Regional el proper dimarts 20 d'agost, a la Setmana del Clima d'Amèrica Llatina i el Carib que es realitzarà del 19 al 23 agost 2019, a Salvador, Brasil.
La Setmana del Clima d'Amèrica Llatina i el Carib té com a objectiu fomentar el compromís entre el sector públic i privat, les ciutats i municipis, l'acadèmia i la societat civil amb l'objectiu comú d'abordar l'emergència climàtica, i brinda l'oportunitat de discutir l'acció climàtica, les vulnerabilitats clau i els reptes des d'una clara perspectiva llatinoamericana i caribenya. Convoca a actors clau de la regió per augmentar l'ambició, aprendre i intercanviar coneixements i millors pràctiques sobre la implementació de plans climàtics nacionals, l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible i l'acció climàtica global, i per avaluar i planificar conjuntament o crear noves iniciatives d'acció climàtica.


La Càtedra UNESCO de Sostenibilitat (Oficina Conjunta UNESCOSOST a la Universitat Federal de Bahia) presentarà el Programa Internacional RESURBE sobre Resiliència Urbana i Regional, Cooperació amb transició sistèmica de les ciutats, el proper dimarts 20 d'agost a les 14:10 h. a l'Action Hub. L'Action Hub proporciona una plataforma per a organitzacions no governamentals, organitzacions intergovernamentals, organitzacions juvenils, així com institucions educatives de la regió d'Amèrica Llatina i el Carib.


¡Participa a la Setmana del Clima d'Amèrica Llatina i el Cari! Par obtenir més informació, visita el lloc web regionalclimateweeks.org
7 views0 comments

Kommentare


bottom of page