top of page

Projecte "SURENEXUS" sobre la Gestió del Nexe Aigua-Energia-Aliments-Ecosistemes a la Regió Mediterrània


El projecte SureNexus format per 15 socis de 7 països mediterranis (Espanya, Grècia, Israel, Itàlia, Marroc, Tunísia i Egipte), amb la coordinació de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat del Campus ESEIAAT de la UPC, pretén garantir una transició justa de el nexe aigua-energia-aliment per a l'adaptació al canvi climàtic i el desenvolupament sostenible basat en sistemes ensamblats de natura i bioeconomia.


SureNexus donarà suport a la presa de decisions informada i basada en l'evidència per a una transició justa cap a l'adaptació al canvi climàtic i la mitigació, així com el desenvolupament sostenible que millori la implementació de l'enfocament NEXUS Aigua-Energia-Aliments-Ecosistemes (WEFE). SureNexus l'estendrà i difondrà als diferents sectors clau a escala local/regional.





El projecte consistirà en llocs de demostració a petita escala per a prometedores solucions de transformació innovadores i n'avaluarà la productivitat i el valor per a la comunitat local, impulsant l'adopció de la tecnologia i el canvi de mentalitat. Les eines integrades es provaran en quatre laboratoris innovadors a Espanya, Grècia, el Marroc i Israel, a més de participar en el paper de la Intel·ligència Artificial (IA) i el Modelatge Computacional a SureNexus per establir una metodologia de validació i verificació transdisciplinària.



Projecte xarxes socials


13 views0 comments
bottom of page