top of page

Presentació del projecte PRIMA SURENEXUS a la Expo Ecomondo

Updated: Apr 8

El projecte SURENEXUS PRIMA va ser presentat a l'Ecomondo Expo, a Rimini, Itàlia, del 5 al 8 de novembre, en una sessió especial sobre WATER PROJECTS EUROPE @ ECOMONDO: clusters, sinergies i interfície amb actors del mercat i propietaris de problemes



Ecomondo, és l'esdeveniment internacional de referència a Europa i la conca mediterrània per a tecnologies, serveis i solucions industrials als sectors de l'economia verda i circular. Un hub de recerca i innovació, que acull les empreses capdavanteres en serveis, solucions i tecnologies ambientals, que abasten la gestió de l'aigua, l'eliminació de residus, els tèxtils, la bioenergia, la gestió i protecció del sòl, el transport, la agricultura i les ciutats sostenibles. Reuneix i sistematitza els elements clau que defineixen les estratègies de desenvolupament de la política mediambiental de la Unió Europea.


L'exposició ECOMONDO atrau més de 100.000 visitants i 1.000 expositors i proposa un ampli programa de conferències, seminaris i esdeveniments.

De 10:00 a 17:30 h del dia 7 de novembre, es va desenvolupar la sessió “WATER PROJECTS EUROPE @ ECOMONDO: clusters, sinergies i interfície amb actors del mercat i propietaris de problemes”. La presentació del consorci SURENEXUS va anar a càrrec del Dr. Jordi Morató, director de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat i coordinador del projecte PRIMA SURENEXUS, a la sessió sobre el programa PRIMA de 15:45 a 16:15 h.


El Dr. Morató va desenvolupar la ponència amb el títol “SURENEXUS, transferència del NEXUS conceptual en solucions pràctiques i desenvolupament d'un conjunt de sistemes socioecològics i tècnics (SETs) alternatius utilitzant eines de IA”.




Reunión de los coordinadores del proyecto PRIMA Surenexus con la empresa SICA

Durant l'Expo ECOMONDO, la coordinació del projecte SURENEXUS va desenvolupar diferents reunions amb empreses seleccionades involucrades en àrees relacionades amb el Nexus WEFE i es van explorar possibilitats de networking, amb, entre d'altres:





13 views0 comments
bottom of page