top of page

Nova oficina UNESCOSOST a Ecuador

Amb la renovació recent de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC, s'activen tots els convenis signats de creació de les noves oficines UNESCOSOST, com la creada a l'Equador, amb seu a la Universitat Nacional d'Educació (UNAE)



La Universitat Nacional d'Educació per conducte de la Rectora i Representant Legal, PhD. Rebeca Castellanos Gómez ha ratificat en conveni oficial signat el 21 de març del 2022, la creació de l'Oficina UNESCOSOST-UNAE, a les seves instal·lacions ubicades a Javier Loyola.

Les parts tenen intenció de col·laborar per realitzar les accions necessàries per posar en funcionament l'Oficina UNESCOSOST-UNAE-EQUADOR, i establir les modalitats per accionar-la a l'àmbit de la Ciutat d'Azogues-Equador i la seva àrea metropolitana.

La UNAE es compromet a crear i mantenir una oficina amb el nom oficial UNESCOSOST-UNAE-ECUADOR durant el període de vigència del present conveni.



La coordinació i planificació anual de les activitats i programes desenvolupats per l'oficina UNESCOSOST-UNAE-EQUADOR es realitzarà a través d'una comissió mixta Càtedra UNESCO Sostenibilitat-UNAE-EQUADOR, formada pels membres següents:



L'oficina UNESCOSOST-UNAE-ECUADOR es constitueix en un node, dins de la xarxa d'oficines UNESCOSOST, emparades i coordinades per la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC. Es proposa l'articulació de l'Oficina UNESCOSOST-UNAE-ECUADOR amb la xarxa d'Oficines conjuntes internacionals ja existents a altres ciutats de Llatinoamèrica: UNESCOSOST-Colòmbia, UNESCOSOST-Brasil, UNESCOSOST-Argentina, UNESCOSOST-Mèxic i UNESCOSOST-Perú es promourà la realització daccions conjuntes.


Un dels projectes conjunts a desenvolupar és el Màster Acadèmic amb Trajectòria Professional en Educació Ambiental i Desenvolupament Regeneratiu.


8 views0 comments
bottom of page