top of page

Màster universitari en Ciència i Tecnologia de la Sostenibilitat.

El proper 15 de maig de 2024, hi haurà una sessió informativa del programa de Màster en Sostenibilitat, que tindrà lloc a l'aula 1.08 de l'edifici TR1 del Campus Terrassa de la UPC a les 12:00 del migdia, hora de Barcelona.


El Màster universitari en Ciència i Tecnologia de la Sostenibilitat és un programa acadèmic compromès amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. El seu objectiu és proporcionar una formació interdisciplinària i avançada que faciliti la comprensió de les interaccions entre la societat, l'economia i el medi natural, així com les opcions científiques i tècniques i les tendències que permetin abordar els principals reptes del desenvolupament sostenible en els actuals sistemes socioambientals.


El programa de màster està dissenyat per formar emprenedors i agents de canvi per al desenvolupament sostenible. Depenent de la seva especialització en els àmbits de la biodiversitat i el medi natural, l'entorn construït i els serveis, o el sistema de producció i la gestió de la informació, els graduats seran capaços de dissenyar, implementar i avaluar solucions sostenibles en diversos camps de l'enginyeria i la tecnologia. Treballaran en diferents contextos culturals i professionals, de manera transdisciplinària i amb rigor científic i tècnic.


Per a més informació, si us plau, visiteu aquí.

16 views0 comments
bottom of page