top of page

Museu Educatiu COSMOS

La Universitat Nacional d'Educació va inaugurar el Museu del Cosmos Educatiu de l'UNEA, un espai creat amb l'objectiu principal de promoure pràctiques educatives transdisciplinàries a través d'un museu interactiu i divertit que potencia el desenvolupament de competències, habilitats i habilitats.


El nou Museu està pensat per promoure la formació del professorat mitjançant actes pedagògics i didàctics, que responguin als continguts curriculars del Ministeri d'Educació des d'una perspectiva innovadora, creativa, terapèutica i crítica. Per acompanyar la informació de cada estació de diversió del museu, una app de realitat augmentada oferirà als visitants informació complementària que els submergirà en l'aprenentatge virtual.



Per al 2024 està prevista una segona fase, amb la intenció de construir un projecte holístic que abasti la història de l'univers, la història de la Terra, la vida i l'ésser humà. A més, també està previst rebre visites d'escoles i col·legis, per enfortir la connexió amb la societat.


Per programar visites, escriu al correu electrònic: innovacion@unae.edu.ec

7 views0 comments
bottom of page