top of page

Inscriu-te ja al primer congrés de Bones Pràctiques sobre Hidrotecnologies Ancestrals

Updated: Mar 9, 2021

Ja pots inscriure't al primer esdeveniment Bones Pràctiques sobre Hidrotecnologías ancestrals per a l'emergència climàtica, sanitària i alimentària -Casos d'Estudi a Iberoamèrica-, que es celebrarà aquest proper 11 de març.





La Càtedra UNESCO de Sostenibilitat (UNESCOSOST) de la Universitat Politècnica de Catalunya i el Programa Hidrològic Intergovernamental de la UNESCO, a l'Oficina de Montevideo per a Amèrica Llatina i el Carib (PHI-LAC) i el seu Grup de Treball Educació i Cultures de l'Aigua a Amèrica Llatina i el Carib (GT ECA-LAC), en col·laboració amb les xarxes RECNET, NATURA i la Xarxa CYTED Sembra i Collita de l'Aigua, uneixen els seus esforços per donar a conèixer, promoure i revaloritzar les hidrotecnologías ancestrals. L'objectiu de la convocatòria consisteix a identificar oportunitats que permetin rescatar aquest patrimoni cultural i posar-lo a l'servei dels processos que s'estan duent a terme a la regió per fer front als escenaris d'emergència climàtica, sanitària i alimentària.


Després d'una convocatòria oberta, s'han seleccionat un total de 12 casos i bones pràctiques emblemàtiques de 5 països: Mèxic, Panamà, Colòmbia, Perú i Bolívia. Al congrés del dia 11 de març es presentaran aquestes hidrotecnologías ancestrals, amb un gran potencial per al seu ús enfront de l'emergència climàtica i alimentària. A més, un grup d'experts multidisciplinari, conversarà sobre la importància de l'ús avui en dia d'aquestes hidrotecnologías ancestrals.



DIA: Dijous 11 de març


HORA:


9:00 AM-12:00 PM Mexico/Honduras

10:00 AM-13:00 PM Colombia/Panamá/Perú

11:00 AM-14:00 PM Bolivia

12:00 PM -15:00 PM Uruguay/Brasil/Chile

16:00 PM -19: 00 PM Spain


PREU: Gratuït, prèvia confirmació i registre.


REGISTRA'T AQUÍ





Descarrega el programa detallat aqui.


bottom of page