top of page

Inscriu-te a la trobada del Grup Regional d'Amèrica Llatina i el Carib de la Xarxa NATURA

En el marc de la trobada The Nature of Cities Festival (TNOC), UNESCOSOST en coordinació amb AARHUS University, CRHIAM, RECNET, la Universidad de la Salle, la Universidad Nacional Agraria La Molina, la Universidad Federal de Bahia, la Universidad del Cauca, TdeA i la xarxa Natura, lideren el capítol de la trobada per a la regió que rep el nom de "Beneficis i oportunitats de les Solucions Basades en la Naturalesa a Amèrica Llatina"



Barcelona, 22 de febrer


La trobada planteja un intercanvi d'experiències al voltant de les Solucions Basades en la Naturalesa -NBS-. A més, busca posar en perspectiva els avenços, reptes i aliances que sorgeixen en la regió al voltant de les NBS.


La trobada s'estructurarà en tres grans blocs. El primer tractarà de les bones pràctiques de NBS a la regió LAC; el segon de les Lliçons Apreses del desenvolupament participatiu i comunitari de NBS i, finalment, es parlarà de les Barreres i facilitadors del desenvolupament de NBS; El repte urbà.



Horari:


09:15 AM – 10:45 AM Tegucigalpa

10:15 AM – 11:45 AM Bogotá

12:15 PM – 13:45 PM Buenos Aires / Concepción / Salvador de Bahía /

16:15 PM – 17:45 PM Barcelona / Copenhague


Register for the event here: https://cvent.me/bO1nm5



El programa detállate de l'esdeveniment es troba aqui.


TNOC Festival des de sempre ha donat suport a l'entrada gratuïta per promoure la inclusió i reduir les barreres per a qualsevol persona que vulgui unir-se. Per participar, envia un

missatge o visita la pàgina web.


5 views0 comments
bottom of page