top of page

F.J. Escalante, vice-ministre de Desenvolupament Forestal d'Honduras, nou col·laborador UNESCOSOST

Francisco Javier Escalante, Enginyer Forestal amb orientació en gestió integrada de conques hidrogràfiques, i vice-ministre de Desenvolupament Forestal de l'Institut de Conservació Forestal (ICF) del Govern d'Hondures, s'incorpora a partir d'agost del 2019 com un dels col·laboradors experts a la xarxa UNESCOSOST.



La Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC va signar un acord de col·laboració amb ICF, a la recent reunió realitzada a Huay-Huay, Perú. Posteriorment, i després d'explorar diferents vies de cooperació conjuntes, es decideix incorporar al professor Francisco Javier Escalante, com a col·laborador-investigador de la xarxa UNESCOSOST-RECNET a Amèrica Llatina, i amb funcions rellevants com a coordinador de Relacions Internacionals per a Hondures.


Entre les principals funcions cal destacar, entre altres:

  1. Col·laborar en propostes d'investigació competitives per poder sol·licitar fons, beques o ajuts de benefici mutu.

  2. Col·laborar en la realització de publicacions divulgatives i / o científiques relacionades amb els projectes de recerca en els quals col·labori.

  3. Estar encarregat de les relacions acadèmiques-institucionals internacionals i altres possibles relacions entre Hondures i la xarxa UNESCOSOST.

L'enginyer Francisco Javier Escalante ha tingut una brillant trajectòria tant en la gestió pública com a viceministre de l'ICF, com a Coordinador del Programa Nacional de Reforestació, com en l'acadèmia, destacant el seu pas com a instructor per l'Escuela Agrícola Panamericana El Zamorano.


Benvingut Francisco a la xarxa UNESCOSOST!!

6 views0 comments
bottom of page