top of page

Explorant la creativitat al Brasil amb Transcriativa

La Càtedra UNESCO de Sostenibilitat arriba a un acord amb la iniciativa TRANSCRIATIVA al Brasil, per censar la creativitat i la innovació social i fomentar la formació per a la transformació a través d'un curs de sostenibilitat creativa per als negocis "Negocis amb Futur.


Barcelona 18 gener


TRANSCRIATIVA creu en la creativitat brasilera com una eina poderosa per generar valor, ingressos i diferenciar negocis. El projecte va viatjar pel Brasil en una expedició, passant per 12 estats, per comprendre com s'aplica la creativitat en la vida dels emprenedors i els seus negocis. I vam donar vida a TRANSCRIATIVA mLabs, una sèrie web de transformació creativa de 36 episodis.

Avui TRANSCRIATIVA és una comunitat, amb +3,500 emprenedors connectats, 70 ambaixadors i una missió comuna: canviar l'estat de les coses. El projecte creu que el borogodó * és la moneda el futur i que la creativitat brasilera és el principal diferencial del seu país cap al món.

El 2021, TRANSCRIATIVA té com a objectiu, en aliança amb la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona) i la seva xarxa UNESCOSOST, realitzar una nova expedició donant visibilitat als temes: sostenibilitat, educació, dona, aigua, canvi climàtic, turisme, urbanització i patrimoni cultural.

I també capacitar joves brasilers amb el curs de Sostenibilitat Creativa per als Negocis: "Negocis amb Futur", una iniciativa en conjunt amb Casa origem, el primer restaurant Zero Waste al Brasil.

Aprendre més sobre el curs 'Negocis amb futur':

4 mòduls en 4 setmanes. Aplicaràs 1 mòdul per setmana. En primer lloc, aprendràs la mentalitat darrere d'un negoci amb propòsit: deixaràs enrere el pensament del passat.

A les noves economies, les empreses han de generar connexió i pertinença. Segons l'enquesta Global Consumer Premi, d'Accenture Strategy, el 83% dels consumidors brasilers prefereixen comprar a empreses que defensen propòsits alineats amb els seus valors de vida.

Aprendràs sobre els números del nostre problema comú més gran: els residus que deixem al planeta, i comprendràs l'impacte dels residus als negocis. Recopilem les dades principals i les associem amb la gestió empresarial per guiar-te en la millora de la teva empresa (i la teva vida). Són aquests números els que convenceran a la teva audiència que confiï en el seu treball i es quedi amb tu per més temps, i això vol dir que tots guanyen en aquest procés.

Aquest curs és una formació ràpida i eficaç, que et brindarà les eines necessàries, de manera que tindràs l'autonomia per involucrar a la teva audiència i el teu equip en la millora de la sostenibilitat de la teva empresa, aportant rendibilitat en transformació social i vendes útils.

Farem saber com reconèixer productes veritablement sostenibles i buscar proveïdors sostenibles, participant en la 'Nação origem', la nostra xarxa de transformació.

Podràs aplicar aquests coneixements en altres negocis, amb el certificat de formació 'Business with Future', que és l'aplicació de la metodologia en 1 negoci.

Per certificar-se com a Mentor de Negocis amb Futur i poder replicar aquesta metodologia, s'ha de cursar el mòdul de capacitació extra i complir amb alguns requisits, com ara: impactar 15 negocis més i mesurar els resultats, per desenvolupar el rànking de Sostenibilitat Creativa pels Negocis.

I finalment, TRANSCRIATIVA, Casa Origem i UNESCOSOST lliuraran el segell "TRANSCRIATIVA_UNESCOSOST" als mentors que hagin aplicat amb èxit la metodologia a les empreses.


Fes click a enllaç per conèixer per conèixer millor TRANSCRIATIVA

Fes click a enllaç per conèixer millor Casa Origem

6 views0 comments
bottom of page