top of page

El pintor Tomás Pineda presenta la seva obra al Palau Robert, Barcelona

Updated: Dec 8, 2018


El pintor mexicà Tomàs Pineda presenta la seva obra "Els Últims Guardians del Paradís" al Palau Robert, el 22 de novembre del 2018, dins de l'esdeveniment "Patrimoni Cultural, Biodiversitat i Resiliència" organitzat per la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC.




A la seva proposta pictòrica trobem paisatges que de petit va poder apreciar, animals que va conèixer des de la seva infància i que li recorden les seves arrels. L'aprenentatge adquirit a les diverses classes, residències, tallers i cursos li han valgut el domini de diverses tècniques, però, la seva inspiració prové més de la fascinació amb que viu el dia a dia, de les lletres, els llibres i els poemes, que li han donat a l'artista aquest do d'expressar els més sincers sentiments a partir de les seves obres.


Tomás ha exposat la seva obra al llarg i ample de la República Mexicana, a Nova York, Costa Rica, Colòmbia, Londres, Itàlia i Califòrnia en els quals l'admiració pel mestratge ha premiat l'esforç de crear sense destruir.
















El pintor Tomàs Pineda ha cedit una de les seves obres perquè pugui ser reproduïda per la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC.




Es tracta d'un gravat d'un lleó, dins de la col·lecció "Los Guardianes del Paraiso", presentada al Palau Robert a Barcelona, el 22 de novembre del 2018, dins el marc del 1er Foro sobre Patrimoni Cultural Immaterial, Biodiversitat i Resiliència.



20 views0 comments
bottom of page