top of page

Design Policies for Resilience. Programa Intensiu per ELISAVA

Updated: Nov 11, 2018


En el marc de la Barcelona Resilience Week, aquest proper 12 de novembre es presenta el nou curs d'ELISAVA, Intensive Programme in Design Policies for Resilience: Design for Transformation, realitzat en col·laboració amb la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC.



Dia: 12 de novembre 2018

Lloc: Recinte Modernista Sant Pau, Pabelló Sant Leopold

Hora: 18:30 h.



El curs es centra en l'àmbit del desenvolupament de productes, serveis, noves activitats de negoci i implantació d'estratègies, basades en un disseny per a la resiliència, integrant totes les escales, del producte / servei, a la ciutat / regió.


El Programa d'Intensificació es proposa des d'un enfocament de "learning by doing", per formar agents de canvi en el disseny per a la resiliència. Des del principi del curs, cada alumne serà responsable de crear, desenvolupar i operar un projecte real, amb productes o serveis reals per a la transformació.


El Programa es centra a crear condicions per formar els agents de canvi com a emprenedors d'impacte i vectors de transformació.

Amb el curs, es pretén assolir els següents objectius:

  • Capacitar en l'àmbit del desenvolupament de productes, serveis i noves activitats de negoci, juntament amb la implementació d'estratègies, basades en un disseny per a la resiliència, integrant totes les escales, del producte / servei, a la ciutat / regió, a partir de l'estudi de casos.

  • Desenvolupar les capacitats per formar agents de canvi i de transformació en el disseny per a la resiliència, a partir del disseny integral en equip col·laboratiu internacional d'un projecte real.

  • Desenvolupar professionals del disseny amb capacitat per a la creació i desenvolupament de productes i / o serveis innovadors i econòmicament viables, que alhora siguin ambientalment sostenibles i socialment justos.


Es combina metodologia en línia i presencial, individual i col·laborativa. Els estudiants desenvoluparan una fase intensiva a Barcelona (2 mesos), participant d'activitats com Smart City Expo i Barcelona Resilience Week.


Es constituiran equips de treball de manera que cada equip faci un projecte real de disseny per a la transformació. El projecte serà l'eix troncal del programa i haurà de presentar-se al final del període (6 mesos). La metodologia d'aprenentatge contempla coaching, talks on-line i presencials, Laboratoris i Viatges

Titulació

Títol propi ELISAVA, Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona.


Format

Programa intensiu. Format semipresencial, amb base de continguts i seguiment en línia i sessions intensives presencials dues vegades per mòdul.


Data d'inici

16 setembre 2019


Idioma

Els continguts del programa s'impartiran en anglès, mentre que el seguiment i les sessions de coaching es farà indistintament en anglès o espanyol, en funció dels grups de treball.


Direcció

Carmen Malvar, Amaya Celaya i Jordi Morato.


Beques

El curs ofereix beques limitades per a candidats qualificats.



Més informació: ELISAVA




Barcelona Resilience Week. La tercera edició de la Barcelona Resilience Week tractarà la Resiliència Urbana des Diferents perspectives amb ponents de Diverses Ciutats del món. De l'11 al 16 de Novembre, Barcelona serà el centre d'diàlegs sobre Resiliència Urbana a la

Barcelona Resilience Week conjuntament amb l'Smart City Congress Expo.


Acció Climàtica, Resiliència Social, Millora en la Informalitat, Governança i Descentralització,

Crisi humanitàries Urbanes i com Fer més efectives els aliances, són Reptes globals que la

Resiliència urbana és planteja. Representants polítics internacionals compartiran els Experiències que han viscut a l'hora d'implementar polítiques per Fer els Seves Ciutats més resilients.


Descobreix més a: http://ow.ly/IWq830mwa5V


10 views0 comments
bottom of page