top of page

Descobreix l'exposició: Interrelació entre productors agrícoles a Terrassa i Puebla (Mèxic)

Updated: Nov 17, 2021

L'exposició es presenta del 15 al 28 de novembre a l'Escola Superior d'Enginyeria Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), edifici TR1.


Terrassa, 16 de novembre de 2021


UNESCOSOST presenta l'exposició itinerant: "Interrelació entre productors agrícoles i universitat: Experiències a Terrassa i Pobla (Mèxic)” amb la finalitat de visualitzar les pràctiques agrícoles de Santa Isabel Cholula Puebla (Mèxic) i Terrassa. En les dues ciutats s'observen diverses problemàtiques entre elles la dificultat de donar continuïtat a la pràctica agrícola pel canvi climàtic, variació extrema de la temperatura, plagues difícils d'eliminar, problemes de comercialització i falta de relleu generacional.


També es pretén posar en valor la producció agrícola en benefici de la societat amb l'objectiu de tenir accés a aliments sans, nutritius i suficients per tot l'any, així com, abordar l'ODS 2 “Fam zero” que busca posar fi a la fam, assolir la seguretat alimentària i la millora de la nutrició i promoure l'agricultura sostenible.


L'exposició s'emmarca en els projectes: "Enfortiment de capacitats locals per a promoure la seguretat alimentària en l'Estat de Pobla, Mèxic" i "Fomentar la interrelació entre productors agraris i la comunitat universitària”. Compta amb la participació de Rosario Pastor, Ana Ramirez, Juan David Escorcia i Jordi Morató de la Catedra UNESCO de Sostenibilitat-UPC i la col·laboració del Centre de Cooperació per al Desenvolupament-UPC, Ajuntament de Terrassa, Fundació Miquel Agustí i la Fundació Sant Galderic.


L'exposició és oberta i gratuïta per tota la ciutadania.

24 views0 comments
bottom of page