top of page

Conferència Regional Europea de Ecosystem Services Partnership


La Doctoranda i membre de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat, Daniela Àvila García va presentar el treball "Natural water treatment systems and ecosystem services in Watersheds of the Cauca Department, Colòmbia", com a part de la taula de discussió enfocada a la recuperació de serveis ecosistèmics a sistemes aquàtics restaurats, dins de la Conferència Regional Europea de la Ecosystem Services Partnership (Esp), celebrada del 15 al 19 d'octubre a Sant Sebastià.




Aquest esdeveniment va ser organitzat per investigadors de l'AZTI Tecnalia en col·laboració amb diferents institucions del País Basc, del 15 al 19 d'octubre al centre de convencions Kursaal a Sant Sebastià, Espanya.


La ESP està conformada per prop de 3000 investigadors i prenedors de decisions dedicats a l'aplicació de serveis ecosistèmics per a la conservació de la naturalesa, la restauració ecològica i la seva gestió sostenible.


La conferència regional a Europa és organitzada de manera bianual amb l'objectiu de reunir als diferents grups de treball per discutir i reflexionar al voltant dels progresos en la recerca i aplicació dels serveis ecosistèmics al voltant del món. En aquesta ocasió es van organitzar més de 40 sessions de treball relacionades amb l'aplicació de la ciència i la recerca en serveis ecosistèmics per millorar la presa de decisions dins i fora d'Europa.


En l'esdeveniment van participar al voltant de 450 investigadors, prenedors de decisions i membres d'ONGs, entre els quals destaquen reconeguts experts com Benjamin Burkhard (Leibniz Universität Hannover), Simone Quatrini (ESP) i Jakub Wejchert (Policy Officer at the European Commission, Brussels) .



Més info: Webpage

6 views0 comments
bottom of page