top of page

Aplicació Mòbil del Projecte Aliances per a l'Emergència Climàtica i Sanitària: Innovació Tecnològica al Servei de la Comunitat

ALIANZASapp és una aplicació mòbil amb el propòsit principal d'agilitzar i reforçar la comunicació entre les entitats territorials i les comunitats participants del projecte Aliances. Aquesta eina està dissenyada per establir una connexió directa amb les comunitats de les tres conques de la Vall d'Aburrá, permetent així un seguiment i avaluació eficients del projecte. A més, l'aplicació facilita la realització d'enquestes i proporciona un bústia digital per rebre queixes, suggeriments i comentaris sobre el desenvolupament del projecte.


El projecte Aliances, finançat pel Programa de Cooperació per a la Justícia Global 2021 de l'Ajuntament de Barcelona, té com a propòsit principal la construcció d'aliances per a la governança participativa sobre espais urbans resilients i segurs. Compta amb la participació d'entitats locals com Empreses Públiques de Medellín (EPM), Secretaria de Medi Ambient de Medellín, l'Àrea Metropolitana de la Vall de l'Aburrá, Conca Verda, Institut Tecnològic Metropolità de Medellín (ITM) i la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat -UPC com a entitat coordinadora del projecte.



Un dels objectius del projecte és consolidar una Aliança territorial com a model participatiu de governança en conques urbano-rurals que s'articuli en el territori mitjançant el co-disseny d'ecoinfraestructures resilients apropiades per a l'emergència climàtica i sanitària, que alhora siguin instruments per a l'apropiació i la recuperació de l'espai urbà degradat, mitjançant el diàleg i la conciliació entre actors socials i institucionals. És per això que s'ha llançat l'aplicació mòbil, amb la finalitat de facilitar la comunicació i participació entre els actors interessats.


L'APP s'ha publicat al compte de la UPC Transformació digital, i es troba disponible per a Android a la Google Play. En ella es pot accedir a la informació de la pàgina web del projecte, així com a un bústia digital per rebre comentaris, dubtes i suggeriments dels usuaris.


Per poder accedir a l'APP, el podreu fer a través del següent enllaç.

0 views0 comments
bottom of page