top of page

1er Premi UPC al Compromís Social a la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat

Updated: Oct 4, 2019

La Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC ha estat reconeguda amb el 1er Premi UPC al Compromís Social, en l'àmbit de la Sostenibilitat.



Convocat per primer cop aquest curs acadèmic, a iniciativa del vicerectorat de Responsabilitat Social i Igualtat, i en col·laboració amb el Consell Social de la UPC, el Premi UPC al Compromís Social neix amb la voluntat de posar en valor els programes, projectes i activitats desenvolupats per la comunitat UPC (estudiantat, Personal d’Administració i Serveis, i Personal Docent i Investigador) relacionats directament amb el compromís social.

Els guardonats de la primera edició d’aquest premi, en les quatre modalitats previstes, són els següents:

En l’àmbit de la Sostenibilitat, la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat, impulsada per un col·lectiu universitari pioner a la UPC que va preocupar-se per les qüestions de desenvolupament humà sostenible fa més de 20 anys, per la seva llarga trajectòria i impacte integral en l’àmbit educatiu i científic, local i internacional. 

En el de la Igualtat de gènere, la professora Núria Salán, de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), per la seva trajectòria incansable i dedicació voluntària al foment de les vocacions tecnològiques de les noies. 

En Cooperació, el programa UPC Reutilitza, coordinat pel professor Fermín Sánchez, de la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) i que fomenta la reutilització dels equips informàtics, per la llarga trajectòria i l’impacte integral en l’àmbit educatiu, local i internacional.

En Inclusió, la professora Lídia Montero, de la FIB, per l’impuls del programa Meetup, una acció pionera de suport als estudiants amb trastorns de l’espectre autista que altres universitats estan prenent com a model.


22 views0 comments
bottom of page