top of page

Aiguamolls Construïts o Artificials: una tecnologia adequada per a la gestió sostenible de l'aigua


La Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC ha col·laborat amb el capítol "Projecte REAGRITECH: Regeneració i Reutilització d'Aigües de Drenatge i d'escorrentia agràriade mitjançant Aiguamolls de Tractament" en el nou llibre Aiguamolls artificials o construïts, una tecnologia adequada per a la gestió sostenible l'aigua", editat per CRC Press.


Els aiguamolls artificials o construïts són una tecnologia emergent especialment per a les zones tropicals amb escassetat d'aigua. Per a les grans ciutats, la gestió sostenible dels recursos hídrics tenint en compte l'ús adequat sempre és un desafiament. El llibre presenta casos d'estudi que il·lustren l'anterior.


Com les plantes i els microorganismes són una part fonamental del correcte funcionament d'aquests sistemes, la seva contribució a la degradació de la matèria orgànica i a l'eliminació i transformació dels compostos contaminants presents en les aigües residuals és també un punt culminant d'aquest llibre.




Els editors del llibre són María del Carmen Durán-Domínguez-de-Bazúa, Amado Enrique Navarro-Frómeta i Josep M. Bayona.



Característiques

  • Ofereix un estat de l'art per als aiguamolls de tractament (artificials o construïts)

  • Dóna una idea dels mecanismes d'eliminació

  • Cobreix el disseny i operació millorada per als aiguamolls artificials o construïts



CRC Press Published June 15, 2018 Reference - 420 Pages - 4 Color & 72 B/W Illustrations ISBN 9781138739185 - CAT# K32350


Més informació: CRC Press Webpage

50 views0 comments
bottom of page