top of page

Resultats esperats

 

L'impacte en l'educació és elevat amb una mitjana de 500 estudiants de pregrau per any, 5 tesis de màster per any i 4 tesis doctorals per any. La Càtedra ha coordinat 16 projectes de recerca durant els últims 5 anys, amb un pressupost total de 6,4 milions US$ (incloent ingressos de tots els socis), i un ingrés total a la Càtedra de 3,1 milions US$, amb un 34% procedent de fons públics de països llatinoamericans (per exemple, Colòmbia, Brasil i Mèxic), un 32% dels fons públics de la UE i un 23% dels municipis locals de Catalunya.

D'altra banda, s'han coordinat 14 projectes de transformació durant els últims 5 anys, amb un pressupost total de 6,3 milions US$ amb tots els socis i un total de 2.7 milions US$, amb un 40% procedent de fons públics de països llatinoamericans (Colòmbia, Perú, Brasil i Mèxic), el 33% dels fons públics de la UE i el 27% dels municipis locals de Catalunya.

La majoria de les activitats s'han beneficiat de l’àmplia mobilitat internacional (un total de 34 estudiants durant els últims 6 anys), incloent personal de diferents nivells i perfils, gràcies a la gran quantitat de xarxes (7) creades.

bottom of page