top of page

Presentació de l'Informe COTEC Economia Circular 2019

El 7 d'octubre del 2019, de les 9:30 a les 13:30 h. es presenta al CaixaForum a Barcelona, l'Informe COTEC 2019 "Situació de l'Economia Circular a Espanya".L'Economia Circular és una de les tres grans transicions en què estem immersos i en què la Fundació COTEC està centrant els seus esforços. La tasca de la Fundació COTEC en el redisseny del model de producció lineal, que ha de conduir progressivament a una Economia Circular, ha estat pionera a Espanya i als països del nostre entorn geogràfic i cultural, tant en el pla de disseny de polítiques com en el divulgatiu.


En 2017, COTEC va publicar el primer informe sobre la situació de l'Economia Circular a Espanya, coordinat per la Càtedra UNESCO de Sosteniiblitat de la UPC i amb la participació de la xarxa RECNET i ASYPS, que va ser presentat a la 'XI Cimera de COTEC Europa ". Aquest mateix any, va llançar un vídeo de divulgació sobre l'Economia Circular que ha assolit prop de 14 milions de reproduccions des de diferents xarxes socials i ha generat més de tres milions d'interaccions entre els usuaris.


Amb aquest segon informe, realitzat pels mateixos autors i coordinat per la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC, COTEC vol mantenir la seva contribució a l'anàlisi de la situació de l'Economia Circular a Espanya, i proposar un full de ruta en què es recullen prioritats necessàries i estratègiques per a la transició de lineal a circular.


Programa Jornada Presentació

78 views0 comments
bottom of page