/*****/ /*****/

Visita de Camp del Projecte “Aprenent del Zenú”

New 20/02/2018
Summary
SOCIALITZACIÓ DEL PROJECTE "Aprenent del Zenú", PROPOSTA SOBRE CONEIXEMENTS D'ENGINYERIA INDÍGENA PER AL MANEIG D'INUNDACIONS I SEQUERES A CORDOBA, COLÒMBIA
 

Share Button

La comissió d’investigadors de la Universitat de Córdoba i la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat va dur a terme una jornada de socialització del projecte “APRENENT DEL ZENU”, PROPOSTA SOBRE CONEIXEMENTS D’ENGINYERIA INDÍGENA PER AL MANEIG D’INUNDACIONS I SEQUERES A CORDOBA, COLÒMBIA.

 

Amb el propòsit d’avançar la primera visita de reconeixement tècnic en terreny, per a la definició de les àrees d’intervenció i el perfil socio-econòmic de la comunitat Molina del municipi de Tuchín, es va dur a terme el divendres 16 de febrer la primera sortida de camp amb mires a la formulació del projecte Zenú, amb l’acompanyament de les investigadores Dra. Luz Marina Arias (Programa d’Aqüicultura), Mg. Angélica Bustamante (Dir. Programa Enginyeria Ambiental), Mg. Angela Ma Moreno Barros (Investigadora Càtedra UNESCO de Sostenibilitat – Docent UNICÓRDOBA) i Carolina Herrera Soto (Becària de UNICÓRDOBA i Càtedra UNESCO de Sostenibilitat), en el marc del conveni interinstitucional que cerca l’enfortiment de les capacitats investigadores de les institucions acadèmiques, amb la formulació de propostes de desenvolupament social sostenible i salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial de la regió.

En nom del comitè científic, agraïm a la Emprenedora Social i Coordinadora del Projecte OVOP Colòmbia Tuchín Esp. Ruth Mary Vega, Sr. Luis Salgado membre del Cabildo Major Zenú, Capità Menor del cabildo Molina Yovani Cafiel Madrid i a tots els altres participants.

Related Topics    No hay coincidencias...
 
Catedra UNESCO de Sostenibilitat