/*****/ /*****/

Cordillera Sur. Sembrant Resiliència.

New 12/02/2018
Summary
Nova peça audiovisual del projecte Cordillera Sur, realitzat per IDIGER, UNESCOSOST-Colòmbia-TdeA, Jardí Botànic de Bogotà i Càtedra UNESCO de Sostenibilitat.
 

Share Button

L’objectiu general del projecte busca unir esforços per al desenvolupament d’accions socioambientals que facilitin la recuperació, renaturalització i apropiació del territori afectat per risc en els sectors de Cordillera Sur, Tierra Linda, La Cumbre i Zajón de l’Estrella, a la localitat de Ciutat Bolívar.

 

És de ressaltar que, en mires d’aconseguir aquesta vinculació entre institucions públiques, acadèmiques i comunitats, s’ha apostat per enfortir les capacitats locals i l’empoderament comunitari amb accions específiques com: formacions en agroecologia, activitats culturals i de socialització, creació i posada en marxa d’un hort comunitari, vinculació de veïns i veïnes en les obres.

Related Topics

 
Catedra UNESCO de Sostenibilitat