/*****/ /*****/

Acte de commemoració del dia de la UNESCO

New 15/12/2017
Summary
El 17 de novembre va tenir lloc a l’Institut d’Estudis Catalans l’acte de commemoració del 70è aniversari de la UNESCO.
 

Share Button

Aquest 2017 s’esdevé el 70è aniversari de la UNESCO i s’ha dut a terme una jornada amb diferents conferenciants i activitats.

 

La benvinguda va ser a càrrec de Joan Domènec Ros, president de l’IEC.

M. Dolors Reig, presidenta de la federació Catalana d’Associacions i clubs UNESCO, va prosseguir amb l’acte donant pas a una actuació musical dels alumnes del Mètode Suzuki dirigida per la professora Akiko Oi, de l’Associació UNESCO El Masnou, i les intervencions de Joan Albert Argenter, director de la Càtedra UNESCO de Diversitat Lingüística i Cultural (IEC); Pere Fullana i Palmer, director de la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic (ESCI-UPF), i Martí Boada, consultor del programa de la UNESCO «Home i biosfera» (París).

L’acte va concloure amb l’actuació musical del duet Vent entre Cordes, format per Juan Antonio Guerra (baix elèctric) i Irene San Salvadó (flauta travessera), de l’Associació UNESCO de l’Hospitalet de Llobregat.

La gravació està disponible al canal YouTube de l’IEC:

https://www.youtube.com/watch?v=IH09pb0953E

Related Topics

 
Catedra UNESCO de Sostenibilitat