/*****/ /*****/

Beques per al Curs Resiliència Urbana i Canvi Climàtic

New 28/11/2017
Summary
S'obre la inscripció del Curs sobre "Resiliència Urbana i Canvi Climàtic Global en Ciutats Llatinoamericanes", que es va a realitzar a Còrdova, Argentina, del 9 al 13 d'abril del 2018, amb participació de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC i de RECNET. L'activitat consistirà en un curs-taller d'una setmana de durada, i hi ha 30 beques per a llatinoamericans que resideixin a Llatinoamèrica, que cobreixen el passatge, segur, viàtics, estipendi i matricula. El termini per a sol·licitar la beca i realitzar la inscripció és del 24/11/17 al 2018.02.05
 

Share Button

La Resiliència Urbana és un concepte interdisciplinari que articula un nou tipus de pensament i de capacitats sistèmiques per fer front als processos de declinació brusca de les ciutats i alhora per la seva rehabilitació i consolidació. L’Economia Circular, per la seva banda, representa una gran oportunitat per millorar l’ús dels recursos i aportar valor afegit a les economies locals, englobant, al mateix temps, la sostenibilitat ambiental, la lluita contra el canvi climàtic i el benestar socioeconòmic per a les presents i futures generacions.

 

Sobre la base d’aquests enfocaments, el present curs-taller està orientat a un escenari concret: la ciutat llatinoamericana, a través de la selecció de diferents casos d’estudi i de transferència.

L’activitat consistirà en un curs-taller d’una setmana de durada, en la qual s’inclouran classes teòriques i tallers de debat i transferències pràctiques vinculades a les estratègies d’intervenció proposades per a les àrees d’estudi considerades en la temàtica de Resiliència i Canvi Climàtic Global. Es preveu la publicació dels desenvolupaments assolits en el curs-taller a través d’un document final que sistematitzi el conjunt de continguts exposats i les propostes de transferències desenvolupades en els tallers. Així mateix, a través dels participants llatinoamericans i les institucions internacionals involucrades en l’activitat (Recycling City Internacional Network RECNET; International Program on Urban Resilience RESURBE; City Resilience Profiling Program, UN-Habitat; Càtedra UNESCO de Sostenibilitat, Universitat Politècnica de Catalunya i ADAPT Xile) s’espera comunicar i transferir els resultats del curs-taller en l’àmbit internacional llatinoamericà. D’aquesta manera, es proposa contribuir a la consolidació d’una xarxa llatinoamericana de treball en el camp de les propostes de ciutats sostenibles i resilients.

Llistat de docents:

 • Prof. Em. Arq. Raúl Halac, (Universidad Nacional de Córdoba, CELFI Sustentabilidad y Desarrollo, Argentina)
 • Prof. Ms. Arq. Edgardo J. Venturini, (Universidad Nacional de Córdoba, CELFI Sustentabilidad y Desarrollo, Argentina)
 • Dr. Jordán Michael Harris, (ADAPT, Xile)
 • Dr. Esteban León, (Barcelona, Espanya)
 • Dr. Jordi Morata Farreras (Càtedra UNESCO de Sostenibilitat – UPC, Barcelona, Espanya)
 • Dr. Hugo Romero Aravena (Universidad de Zaragoza, España)
 • Dr. Nicola Tollin, (RECNET, Barcelona, Espanya)
 • Dr. Adrian Hearn (University of Melbourne, Australia)
 • Dr. Alfredo Visintini (FCE/UNC)
 • Dra. Inés Asís (FCE/UNC)
 • Dra. Inés Noher (UNC)
 • Dr. Marcelo Scavuzzo (FAMAF/UNC)
 • Dra. Luciana Buffalo (FFyH/UNC)
 • Mgter. Pamela Cáceres (FCPRRII/UCC)
 • Dra. Ana Falú (FAUD/UNC)

Inscripció a beques: Hi ha 30 beques per a llatinoamericans que resideixin a Llatinoamèrica i més de 70km de Còrdova. Les beques cobreixen passatge, segur, viàtics, estipendi i matrícula. Codi d’inscripció: CSD-09-2017-40-B. Descarregar les Bases i Condicions (disponibles a la barra lateral dreta a “Documents adjunts”) per verificar els criteris d’elegibilitat i la documentació necessària per poder inscriure. Recordeu que aquestes Bases i Condicions han d’estar signades en tots els fulls pel postulant i per una autoritat competent de la institució que dóna suport a la candidatura. Aquesta mateixa persona ha de signar la Nota d’Aval que es troba en l’últim full de les Bases i Condicions.

La inscripció es realitza de forma virtual a la pàgina oficial del CELFI. Cal registrar-se prèviament (amb les dades com figuren en el seu document d’identitat), per després, completar el formulari d’inscripció amb el codi d’inscripció i adjuntat la documentació requerida. Recomanem llegir el “Instructivo de postulación” i la modalitat de registre en: Inscripción y becas. Recordeu armar un sol document PDF amb tota la documentació, que no superi els 4MB, i que aquest guardat amb el seu Cognom(Exemple: Gozalez.pdf). Haurà tenir-lo a punt al moment de realitzar la inscripció online.

Tota la informació aquí:

http://www.celfi.gob.ar/programas/detalle?p=86

BASES_Y_CONDICIONES_-_NOTA_DE_AVAL

Instructivo_para_postulacion_a_becas

 

Related Topics  No hay coincidencias...


   No hay coincidencias...
 
Catedra UNESCO de Sostenibilitat