/*****/ /*****/

Videofòrum: En Búsqueda del Sentido

New 14/11/2017
Summary
El documental de Nathanaël Cost i Marc de la Ménardière es projectarà el 16 de novembre a les 18:30 hores a la Sala de Conferències de la ESEIAAT.
 

Share Button

“En búsqueda del sentido” és un projecte documental que neix d’una constatació compartida per un nombre creixent de ciutadans: la nostra societat occidental està malalta, presonera d’una lògica que engendra més destruccions, injustícies i frustracions que equilibri i benestar.

 

El documental relata el viatge iniciàtic de dos amics de la infància que van marxar per qüestionar el funcionament del món. Equipats amb una petita càmera els autors busquen entendre el que condueix a les crisis actuals i d’on podria venir el canvi. Ells ens conviden a compartir la seva qüestionament i interroguen la visió que tenim del món.

Una recerca que torna la confiança en la nostra capacitat d’influir de manera positiva en el curs de les coses. El canvi està en marxa a tot món: És un canvi de consciència, motivat per la necessitat de viure en harmonia amb un mateix i amb l’esfera de ser vivent.

Més informació del documental:

Archivo_espectador_web

Poster_A3_Senttdo

Col·laboren: Ajuntament de Terrassa i Terrassa Cooperativa.

Organitzen: EBC Terrassa i Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC

Related Topics    No hay coincidencias...


      No hay coincidencias...
 
Catedra UNESCO de Sostenibilitat