/*****/ /*****/

ECORKWASTE presentat en Seminari de la UE

New 10/11/2017
Summary
L'últim dia 22 de setembre es va celebrar la conferència "EU seminar: Smart and sustainable cities, lessons learned i oportunitats per within H2020" Padova Itàlia. L'esdeveniment va ser organitzat per la Comissió Europea, l'agència executiva EASME i la Universitat de Padova (UNIMART).
 

Share Button

La investigadora Joana Castellar va representar el projecte projecte LIFE14 ENV / ES / 460-titulat ECORKWASTE, la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat i el Consell Nacional de Desenvolupament Científic i Tecnològic (CNPQ) del Brasil.

 

Durant l’esdeveniment, la Comissió Europea va presentar els principals objectius relacionats amb la innovació sostenible de les ciutats. Els representants dels projectes H2020 en l’àmbit de clima i ciutats resilients van presentar els seus objectius i lliçons apreses fins al present moment.

El desenvolupament participatiu de les ciutats i la implementació de solucions basades en processos naturals van ser els punts més destacats durant tot l’esdeveniment. El subproducte de suro utilitzat com a mitjà granular en aiguamolls de tractament i murs verds, tecnologies naturals, és una solució alternativa per millorar l’eliminació de contaminants en aigües residuals agroindustrials i urbanes.

Aquest tipus d’esdeveniment porta una oportunitat única de promoure els projectes desenvolupats per la Unió Europea, compartir el coneixement adquirit i promoure futures col·laboracions.

Més informació:

https://ec.europa.eu/info/events/cities-events/eu-seminar-smart-and-sustainable-cities-lessons-learnt-and-opportunities-within-h2020-2017-sep-22_en

Related Topics

    • LIFE Ecorkwaste Open Day Journey
 
Catedra UNESCO de Sostenibilitat