/*****/ /*****/

Conferència Panamericana de Sistemes d’Aiguamolls

New 02/11/2017
Summary
IV Conferència Panamericana en Sistemes d'Aiguamolls per al maneig, tractament i millora de la qualitat de l'aigua, a Lima, Perú, de l'15 al 18 de maig del 2018.
 

Share Button

La Universidad Nacional Agraria La Molina, en un treball conjunt amb la Universidad Peruana Cayetano Heredia (UPCH – Lima), la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universidad de Aarhus (UA- Dinamarca), Instituto Mexicano de Tecnología del Agua (IMTA-Mèxic), la Universidad Tecnológica de Pereir (UTP-Colòmbia) i el Centro de Investigación Agua-Andes (CIAA – Lima), organitzen la IV Conferència Panamericana en sistemes d’aiguamolls.

 

La Conferència té per objectiu contribuir amb la difusió dels aiguamolls com a sistemes de millorament de la qualitat de l’aigua, la qual cosa redundarà en la millora de les condicions ambientals i sanitàries de la nostra població.

Podeu obtenir més informació del Congrés al següent enllaç:

www.conferenciahumedales2018.com

Podeu descarregar el folleto del Congrés en el sigüent enllac:

Folleto Conferencia

Podeu descarregar la primera circular del Congrés en el següent enllaç:

PRIMERA CIRCULAR

Related Topics

 
Catedra UNESCO de Sostenibilitat