/*****/ /*****/

Jornades Doctorals

New 20/10/2017
Summary
La I Sessió de les Jornades Doctorals, a la Sala de Conferències de la ESEIAAT, el proper 27 d'octubre, de 12 a 14 hores.
 

Share Button

El proper divendres 27 d’octubre, a la Sala de Conferències de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) a les 12 hores, donarà inici la primera Jornada doctoral organitzada per la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC.

 

Les Jornades Doctorals estan pensades perquè els doctorands puguin presentar els principals avenços dels seus treballs d’investigació i per fomentar un espai obert de debat i intercanvi d’idees amb els investigadors assistents.

En aquesta primera edició, l’investigador Liam Phelan, de la Univesitat de Newcastle, Austràlia, s’encarregarà de fer la conferència inaugural sota el títol “Teaching and learning environment and sustainability: What should our graduats per know? What should they be able to do? “, posteriorment el doctorand Duván Hernán López, presentarà els avenços del seu treball sota el títol “El problema de l’Arrelament: claus per a una concepció i un maneig polític dels riscos climàtics “.

El programa de la Jornada es pot descarregar en el següent enllaç:

171027_Seminari 1_Doctorands_vdef

Related Topics    No hay coincidencias...


      No hay coincidencias...
 
Catedra UNESCO de Sostenibilitat