/*****/ /*****/

Congrés CIBACC a Huancayo, Peru

New 06/08/2017
Summary
I Congrés Internacional de "Biotecnologia Ambiental, Agricultura Climàticament Intel·ligent i Ciutats Sostenibles com Alternatives al Canvi Climàtic" Congrés CIBACC, a Huancayo, Perú, del 21 al 23 de juliol del 2017.
 

Share Button

El I Congrés Internacional de “Biotecnologia Ambiental, Agricultura climàticament Intel·ligent i Ciutats Sostenibles com Alternatives al Canvi Climàtic” Congrés CIBACC, es va desenvolupar a Huancayo del 21 al 23 de juliol del 2017, organitzat per la Universitat Zamorano d’Hondures i la Direcció Regional d’Agricultura del Govern Regional de Junín.

 

El programa va comptar amb la participació de ponents interanacionales, com la Dra. Laura Suazo, la Dra. Maria Mercedes Roca i el MsC Josué Leon del Zamorano, el Dr. Jordi Morató, de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la Universitat Politècnica de Catalunya, el MsC Rosember de la Univ. Tecnológica del Chocó a Colòmbia, i l’Ing. Ediner Fuentes, entre d’altres.

Programa del Congrés

La Càtedra UNESCO de Sostenibilitat va participar amb dues ponències realitzades pel Dr. Jordi Morató, “Reciclar Ciutat: Repensar la transformació a Escala Local i Regional i futurs desafiaments en resiliència i canvi climàtic global”, i “Petjada Hídrica i Economia Circular per a la gestió sostenible en Conques Hidrogràfiques “.

D’altra banda, el congrés va servir per ratifcar l’acord de col·laboració que ja existeix entre la pròpia Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC i el Zamorano, que ja es realitza des de fa 5 anys, amb l’intercanvi d’alumnes del Zamorano que passen una període formatiu a la UPC.

Related Topics    No hay coincidencias...


      No hay coincidencias...
 
Catedra UNESCO de Sostenibilitat