/*****/ /*****/

XX Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana

New 04/07/2017
Summary
El Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana celebrarà la vintena edició, a Manresa, els propers 20 i 21 d’octubre de 2017.
 

Share Button

Aquest congrés ha tingut una important rellevància històrica en els anys en què la recuperació de la llengua catalana, com a eina vehicular en els diferents àmbits de la societat i també, per tant, de l’àmbit de la salut, era una prioritat i una necessitat sentida per molta gent. Amb aquest fil conductor de la llengua catalana, aquests congressos van ser útils a l’hora de fixar, definir i compartir noves idees i nous conceptes, com el de salut, establert pel doctor Jordi Gol i Gorina en el X Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana, celebrat a Perpinyà l’any 1976.

 

La Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC està participant en el Comitè Organitzador i presentarà una ponència sobre els seus projectes de recerca aplicats, especialment el projecte LIFE REAGRITECH (www.reagritech.com) i LIFE ECORKWASTE (www.ecorkwaste.eu).

Més informació:

http://www.congresmetgesibiolegs.cat

Related Topics

    • LIFE Ecorkwaste Open Day Journey
 
Catedra UNESCO de Sostenibilitat