/*****/ /*****/

Col·loqui: Escalfament global, i les ciències ambientals?

New 31/05/2017
Summary
Daniela Àvila García (doctoranda de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat i membre de la Xarxa Global MX) participarà com a ponent i suport logístic de l'esdeveniment.
 

Share Button

La Xarxa Global MX (Capítol Barcelona) és una associació que busca contribuir amb el desenvolupament de Mèxic per mitjà de la creació de xarxes de col·laboració entre professionals mexicans que radiquen a Espanya. D’aquesta manera, es fomenta l’establiment de vincles entre sectors estratègics per a la generació reeixida de negocis, desenvolupament de tecnologia i intercanvi d’idees i recursos humans entre els dos països.

 

Més informació:

http://www.redtalentos.gob.mx/index.php?option=com_content&view=article&id=175&Itemid=238

La Xarxa Global de Mexicans (capítol Barcelona), en coordinació amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l’Institut Politècnic Nacional (IPN, Mèxic) i el Consolat de Mèxic a Barcelona, convoca estudiants de Màster i Doctorat en Ciències Ambientals o temes afins, a participar en aquest col·loqui que es durà a terme el 22 i 23 de novembre de 2017.

Aquesta iniciativa té com a objectiu conèixer els projectes i resultats dels estudiants mexicans en les diferents universitats de Catalunya, per establir xarxes de col·laboració i continuar promovent l’interès i suport a la investigació a Mèxic i l’estranger.

La recepció de resums començarà el 5 de juny i finalitzarà el 14 de juliol.

Barcelona-Coloquio Estudiantil-Poster OK

Related Topics    El post no tiene tags relaconados


      El post no tiene tags relaconados
 
Catedra UNESCO de Sostenibilitat