/*****/ /*****/

Transformació Urbana de Societats en Transició

Events
Summary
El dimarts 22 i dimecres 23 de novembre tindrà lloc a Casa Amèrica Catalunya, la Jornada “Bones pràctiques per la transformació de societats” i el Seminari “Més enllà d’Habitat III. Propostes per la Transformació Urbana de Societats en Transició”, organitzar per la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat i la Xarxa RECNET.
 

Share Button

El dimarts 22 i dimecres 23 de novembre tindrà lloc a Casa Amèrica Catalunya, la Jornada “Bones pràctiques per la transformació de societats” i el Seminari “Més enllà d’Habitat III. Propostes per la Transformació Urbana de Societats en Transició”, organitzar per la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat i la Xarxa RECNET.

 

22 de novembre. Bones Pràctiques per la Transformació. 

La Jornada, programada pel dia 22 de novembre de 19:30 a 21:30 h, es presenta com un espai per a l’intercanvi de bones pràctiques i difusió de projectes de transformació, centrada en experiències a escala local d’Amèrica Llatina.

Programa Jornada

 

23 de novembre. Seminari “Més enllà d’Habitat III. Propostes per la Transformació Urbana de Societats en Transició”. 

El Seminari, programat pel dia 23 de novembre de 9:30 a 19:30 h, es presenta com un espai de debat i d’intercanvi de coneixements sobre propostes de transformació a escala local, a partir dels continguts de la nova agenda urbana, publicada a la cimera Habitat III, realitzada recentment a Quito (Equador).

Programa del Seminari

Related Topics      No hay coincidencias...
 
Catedra UNESCO de Sostenibilitat