/*****/ /*****/

6ª Setmana de Moràvia “Urbanisme com a eix de la transformació territorial”

New 12/03/2015
Summary
Del 10 al 13 de febrer del 2015 s’ha celebrat la Sisena Setmana de Moràvia organitzada per l'Alcaldia de Medellín, el Tecnológico de Antioquia, la Gerencia de Moravia, la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat i aliats estratègics.
 

Share Button

La Setmana de Moràvia és un esdeveniment de trobada ciutadà enfocat a la comunicació i difusió de les activitats emmarcades dins del projecte de transformació socioambiental del morro de Moràvia (Medellín, Colòmbia), antic avocador d’escombraries que va arribar a tenir una alçada de 35 metres i on van arribar a viure més de 10.000 persones.

La temàtica central de la 6a Setmana de Moràvia va ser “Urbanisme com a eix de la transformació territorial”, aprofitant que el projecte és un referent a nivell local i internacional, pel fet que aborda la problemàtica existent des d’una visió multidisciplinar, involucrant aspectes culturals , urbanístics, de restauració ambiental i de participació social.

La Sisena Setmana de Moràvia ha incorporat un fòrum internacional d’urbanisme, una fira de “eco-urbanisme i ciutat”, i l’exposició “La Memòria de Moràvia”. Amb l’objectiu de fomentar la participació dels habitants de Moràvia en les activitats de transformació socioambiental del Morro i la seva àrea d’influència, a través del diàleg directe entre la població i les entitats participants del projecte, amb la finalitat de donar continuïtat a aquest procés que és emblema de la transformació donada en la ciutat Medellín en els últims anys.

Entre els principals organitzadors de l’esdeveniment cal destacar al Tecnológico de Antioquia, la Gerencia de Moravia, la Vicealcaldía de Gestión Territorial, la Secretaría de Medio Ambiente, RECNET, UNESCOSOST Colombia, la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la Universitat Politècnica de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Universidad de Bradford, Universidad de Antioquia, Ruta N, Comfenalco Antioquia, Centro de Desarrollo Cultural de Moravia, Fundación Orbis, Área Metropolitana del Valle de Aburrá, Parque Explora, Jardín Botánico de Medellín, entre altres.

El programa de l’esdeveniment es pot descarregar en el següent enllaç.

Related Topics

 
Catedra UNESCO de Sostenibilitat