/*****/ /*****/

40 mil persones es beneficiaran amb l’hivernacle construït a Moravia

Events 26/09/2014
Morro de Moravia
Summary
S'inaugura l'hivernacle per produir flors a Moràvia, Medellín (Colombia) gestionat per membres de la mateixa comunitat.
 

Share Button

El 26/09/2014 s’inaugura el nou hivernacle per produir flors a Moràvia, gestionat per membres de la comunitat, de la corporació COJARDICOM.

 

Gràcies a aquest projecte, Moràvia, el barri més densament poblat de Medellín i que durant 35 anys es va utilitzar com abocador d’escombraries de tota la ciutat, és avui model de transformació ambiental, econòmica, social i cultural, i es converteix en exemple local, nacional i internacional, pel treball articulat i corresponsable entre govern, comunitat, acadèmia i empresa privada.

El projecte “Moràvia floreix per a la vida” és mostra de l’articulació interinstitucional, de la innovació, del desenvolupament econòmic i del millorament de la qualitat de vida que es ve gestant a les zones més vulnerables de Medellín. Són 17 les entitats que avui formen part del projecte: la Vicealcaldía de Gestió Territorial, amb la seva Gerència de Moravia; les secretaries de Medi Ambient, Desenvolupament Econòmic, Participació Ciutadana, Govern i Drets Humans, Dones, Salut i la Secretaria de Comunicacions. També participen l’Empresa de Desenvolupament Urbà – EDU-, EMVARIAS, ISVIMED, el Centre de Desenvolupament Cultural de Moràvia, el Cedezo de Moràvia, Parque Explora, el Jardí Botànic de Medellín “Joaquín Antonio Uribe”, i l’oficina UNESCOSOST Colòmbia, formada a partir del conveni entre la Institució Universitària Tecnológico de Antioquia i la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la Universitat Politècnica de Catalunya.

10152414_1512683178969765_737056611856127343_n

Video Noticia en Teleantioquia

Related Topics

 
Catedra UNESCO de Sostenibilitat